Microsproeiers voor balkon/dakterras

Devider-02

Voor het nat houden van bloembakken, potten en smalle grondstroken zijn sproeiers met een kleiner bereik van toepassing. Planten , heesters en bomen die in bakken of potten zijn geplaatst, zijn door wind en zon veel gevoeliger voor uitdrogen, daarom is gericht en frequent water geven van grootbelang.

Op een hoog gelegen balkon of dakterras heeft wind een grote invloed op het soort sproeier dat gebruikt moet worden. Om gericht water te geven kunt u het best gebruik maken van sproeiers die niet vernevelen maar straaltjes water afgeven.

Voor gebruik in smalle grondstroken borderranden of in grote plantenbakken zijn verschillende soorten nevelsproeiers leverbaar.

Ook in micro sproeiers is er keuze uit sproeiers die 180 graden of 360 graden sproeien en in waterafgifte , sommige zijn leverbaar met regelkraantje. Natuurlijk is het ook mogelijk om losse micro kraantjes in de toevoerslang te plaatsen.

De sproeiers zijn op een spike te monteren zodat ze boven lagere bak of borderbeplanting uit steken.

Om een micro sproeier in tyleenslang (P.E.) te monteren , zijn ponstangen met een verschillende ponsgat diameter leverbaar.

Sproeier-05

Sproeier-09

Sproeier-10

Sproeier-3

Sproeier-11

 

Devider-02